22 mars 2015
12:00

Bälinge F01

Referat: Fanna BK F00 - Bälinge F01

En imponerande match från Bälinge som i motvinden i första halvlek står upp mot Fanna; spelar sig ur trånga situationer och för stora delar av spelet. Bälinge kliver in i halvtidspaus med 1-1 på resultattavlan och med stora förhoppningar att medvinden ska hjälpa laget i andra halvlek.
Mycket riktigt så tar Bälinge över spelet totalt med vinden i ryggen och tar tidigt ledningen i början av andra halvlek. Bälinge ökar på till 3-1 och 4-1 och kontrollerar större delen av alla zoner på planen. Fanna reducerar dock till 4-2 men skapar därefter inga farligare målchanser.

Mycket välförtjänt seger och Emelie och Amanda får känna på hur det känns att få göra mål mot F00 motståndare. Alla tjejer gör en mycket bra insats och kan glädjas åt avancemang i DM spelet.